Slik fungerer medlemsskapet

For å bli medlem må du være medlem av NKK eller en klubb tilknyttet NKK. Når søknaden er godkjent vil du få tilsendt et brukernavn og passord på e-post fra oss. Du får 200 poeng første gangen du logger deg inn på Agria Breeders Shop, som du kan bruke til å handle med. I shoppen finner du flere fine og praktiske produkter. Det koster ingenting å være medlem av klubben.

 • Når du får et kull med valper melder du fra til din personlige forsikringsagent eller sender en mail til: hund@agriabreedersclub.no. Har du ingen forsikringsagent, vil vi finne en til deg.
 • Vi sender våre populære valpepakker til deg som oppdretter. Disse kan du dele ut til kjøperne dine. 

  Din forsikringsagent tar deretter kontakt med dine valpekjøpere og gir et godt og uforpliktende forsikringstilbud.
 • Du får 100 poeng i Agria Breeders Club for hver valp som forsikres hos Agria Dyreforsikring. 
 • Du mottar vårt nyhetsbrev på e-post som inneholder artikler om avl, hundehold og annet relevant og spennende innhold for deg som er oppdretter. 

Les informasjonsbrosjyren Agria Breeders Club her.

Regler for Agria Breeders Club

§ 1 Klubben er for oppdrettere som er medlem i Norsk Kennel Klub. Det er ikke et krav at du som oppdretter har dine egne forsikringer i Agria Dyreforsikring.

§ 2 Du søker om medlemsskap via vår hjemmeside agriabreedersclub.no. Som medlem får du vårt digitale nyhetsbrev med nyttig informasjon om hund og helse. Som medlem samler du poeng ved at dine valpekjøpere forsikrer sine hunder med en egen forsikring hos Agria Dyreforsikring.

§ 3 Poeng beregnes tidligst fra den dagen vi mottok din medlemssøknad. For at du skal få poeng for en forsikring, kreves det at ditt medlemsnummer i NKK oppgis når valpekjøperen søker om forsikring. Ditt medlemsnummer i NKK finner du på blant annet på baksiden av "Hundesport", eller du kan ta kontakt med Norsk Kennel Klub.

§ 4 Betalte forsikringer gir medlemmer i Agria Breeders Club bonuspoeng. Hver valp kan kun gi poeng en gang. For å beregne poeng kreves det at ditt medlemsnummer oppgis hver gang en valpekjøper søker om forsikring hos Agria.

 • Hver betalt forsikring gir deg 100 poeng i Agria Breeders Club.
   
 • Når du forsikrer en hund som er fra eget oppdrett, får du poeng for en betalt forsikring om du har oppgitt ditt medlemsnummer i NKK.
   
 • Du får poeng for hver hund kun én gang.
   
 • Agria Skjulte feil-forsikring gir ikke poeng i Agria Breeders Club.
   
 • Oppsparte poeng kan spares i inntil tre år fra den dagen du fikk poengene.

§ 5 Agria har rett til å endre disse klubbreglene. Endringer kommuniseres ut via www.agriabreedersclub.no.
 
Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på hund@agriabreedersclub.no

Slik behandler vi dine personopplysninger 

Vi i Agria er opptatt av å beskytte din integritet, og er derfor forsiktige med hvordan vi behandler dine personopplysninger. På denne siden kan du lese om hvordan vi håndterer personopplysninger, og hvilke rettigheter du har.


Kontakt oss  

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss:

E-post: hund@agriabreedersclub.no

Telefon: 24 12 40 00 (tast 1 og deretter 4).