Slik fungerer medlemsskapet

For å bli medlem må du være medlem av Norske Rasekattklubbers Riksforbund (NRR), eller et tilsvarende forbund. Når søknaden er godkjent vil du få tilsendt et brukernavn og passord på e-post fra oss. Du får 200 poeng første gangen du logger deg inn på Agria Breeders Shop, som du kan bruke til å handle med. I shoppen finner du flere fine og praktiske produkter. Det koster ingenting å være medlem av klubben.

  • Når du får et kull med kattunger, melder du fra til din personlige forsikringsagent eller sender en mail til: katt@agriabreedersclub.no. Har du ingen forsikringsagent, vil vi finne en til deg.

  • Vi sender våre populære kattungepakker til deg som oppdretter. Disse kan du dele ut til kjøperne dine. 

    Din forsikringsagent tar deretter kontakt med dine kattungekjøpere, og gir et godt og uforfliktende forsikringstilbud. Du får 100 poeng i Agria Breeders Club for hver kattunge som forsikres hos Agria Dyreforsikring.

  • Du mottar vårt nyhetsbrev på e-post som inneholder artikler om avl, kattehold og annet relevant og spennende innhold for deg som er oppdretter. 

Les informasjonsbrosjyren om Agria Breeders Club her.

Regler for Agria Breeders Club

§ 1 Klubben er for deg som er katteoppdretter. Det er ikke et krav at du som oppdretter har dine egne forsikringer i Agria Dyreforsikring.

§ 2 Du søker om medlemsskap via vår hjemmeside agriabreedersclub.no. Som medlem får du vårt digitale nyhetsbrev med nyttig informasjon om katt. Som medlem samler du poeng ved at dine kattungekjøpere forsikrer sine kattunger med en egen forsikring hos Agria Dyreforsikring.

§ 3 Poeng beregnes tidligst fra den dagen vi mottok din medlemssøknad. For at du skal få poeng for en forsikring, kreves det at ditt medlemsnummer oppgis når kattungekjøperen søker om forsikring. 

§ 4 Betalte forsikringer gir medlemmer i Agria Breeders Club bonuspoeng. Hver kattunge kan kun gi poeng en gang. For å beregne poeng kreves det at ditt medlemsnummer oppgis hver gang en kattungekjøper søker om forsikring hos Agria.

  • Hver betalt forsikring gir deg 100 poeng i Agria Breeders Club.
  • Når du forsikrer en katt som er fra eget oppdrett, får du poeng for en betalt forsikring om du har oppgitt ditt medlemsnummer.
  • Du får poeng for hver kattunge kun én gang.
  • Oppsparte poeng kan spares i inntil tre år fra den dagen du fikk poengene.

§ 5 Agria har rett til å endre disse klubbreglene. Endringer kommuniseres ut via www.agriabreedersclub.no.


Slik behandler vi dine personopplysninger 

Vi i Agria er opptatt av å beskytte din integritet, og er derfor forsiktige med hvordan vi behandler dine personopplysninger. På denne siden kan du lese om hvordan vi håndterer personopplysninger, og hvilke rettigheter du har.


Kontakt oss  

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss:

E-post: katt@agriabreedersclub.no

Telefon: 24 12 40 00 (tast 1 og deretter 4).