agria-breeders-club-katt
agria-breeders-club-katt

Artikler

Svart og hvit katt i et bymiljø

Skaffe en omplasseringskatt

Tenker du å adoptere en katt? Det er mange katter som trenger nye og trygge hjem, og dette gir katten en ny sjanse i livet. Her får du noen gode råd på veien!

Norsk skogkatt på tur i skogen

Når skal katten ha ormekur?

Kjenner du til til de ulike typene med orm, symptomene og når katten må behandles? Lær mer her!

Katt i gresset

Flått på katt

Flåttsesongen er her for fullt. Er du flink til å sjekke katten din?

Katt titter inn i kameraet | heteslag på katt

Heteslag på katt

Sol og varme kan føre til heteslag for kattene våre, noe som kan være livstruende. Her får du noen råd til hva du kan gjøre for å unngå heteslag.

Katt koser seg i sommervarmen på terrassen

Sommertips

Sommeren kan by på late og varme dager, men også oppdagelsesferd utendørs for kattene våre. Her ser du hva du som katteeier bør passe på for å gi katten din en best mulig sommer!

Pass på påskepynten

Påsken er for mange en tid der vi fyller hus og hytter med blomster, påskeris og annen påskepynt. Visse pyntegjenstander kan være farlig for katten, og her ser du hva du bør passe litt ekstra på. 

Kattens jul

Svibler, levende lys og krøllete pakkebånd. Dette er synonymt med jul for oss, men det utgjør dessverre en fare for våre katter. Her ser du julens trusler for våre firbente venner.

Juleblomstene dine kan være giftige for katten din

Julen er like rundt hjørnet, og mange kjøper inn stemningsfulle og dekorative blomster og planter. Dessverre er mange av disse giftige, og hver jul havner flere katter hos veterinæren. 

Refleks kan redde kattens liv

Flere katter skades daglig i trafikken, ofte med døden til følge. Dette viser vår statistikk her i Agria Dyreforsikring. Dette er tall som kan forebygges ved å øke kattens synlighet i høstmørket, nettopp med hjelp av ...

Slik introduserer du en ny katt til flokken

Skal du utvide familien med en katt til? Da er det viktig å tenke på hvordan du skal introdusere katten til nytt hjem og katten(e) du har fra før. På den måten kan du beholde husfreden – og kattegleden!

1 / 2